Post by veusectfecere on Feb 9, 2022 12:24:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mazes \u0026 More:Bludiská a ďalšie ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mazes \u0026 More:Bludiská a ďalšie IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty závadové body ▞▞▞
▞▞▞ Mazes \u0026 More:Bludiská a ďalšie 2022 version ▞▞▞
reklamy polonahých žien po každej fáze, ktorú vymažeme. Opravte to.
PRÍLIŠ VEĽA REKLÁM...skoro to chcete vymazať, pretože ich je tak veľa a zatvorenie každej reklamy trvá príliš dlho!
Labirinturi & More Puzzle uyi
Labirinte & Više Slagalice mpg
Ovládanie je nemotorné a hranie hry je nepohodlné. Aj keď rôzne režimy robia hru zábavnejšou. Nefunguje ani tlačidlo prehrávania. Musím stlačiť tlačidlo domov, aby som sa dostal na ďalšiu úroveň.
Otvorenie aplikácie trvá večnosť. Akonáhle sa to stalo, bežalo to hladko, ale čakať tak dlho zakaždým je bolesť. Nie je šťastná.
Super
Je to super hra ale niekoho napriklad nieakeho chlapca co hraje striekacky asi prestane bavit ale pre dievcata super hra a odporucam.
Nenávidím to, trochu. Dobre sa to baví. Zoznam. Môžete sa tiež zaujímať ed. a na druhej strane tím Google. Rozmýšľal som, čo je najlepšie, ale bol som už nejaký čas. Pozriem sa a nechám vás všetkých na chvíľu, aby ste si to lepšie povedali. Boli to naskenované dokumenty a zaujímajú vás tri hlavné veci, ktoré chcem.
Mal zlú skúsenosť. Reklamy Google sú otravné. Musel som zavrieť aplikáciu a znova ju otvoriť, aby som mohol pokračovať v hraní, pretože pre reklamy nebolo žiadne znamenie zatvorenia.
Toto je lepšia hra, ale stále existuje len sto úrovní. A po dokončení úrovne 100 sa nové neotvárajú. TAKŽE NIE JE NAJLEPŠIE A ANI NAJHORŠIE, ABY SI TO MÔŽETE HRAŤ V TIME PASS. Túto hru príliš nehrám, pretože sa mi príliš nepáči. 🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁
1. Bol by som rýchlejší pri zmene smeru jazdy. A pracovať bez toho, aby ste zdvihli prst z obrazovky. 2. Niektoré reklamy sú otravné s časom a ak chcete, nemôžete ich okamžite preskočiť. Hra je zábavná, ale myslím, že v niektorých animáciách strácam čas.
Hneď ako som hral túto hru, musel som si pozrieť reklamu. Hry OK, ale veľa reklám.
Veľmi dobrá veľmi pekná 👍 hra 👍👍👍👍
Zábavná jednoduchá hra, ktorá udrží vašu myseľ ostrú. Je lepšie, ak neplatíte za žiadne reklamy, čo predstavuje minimálne náklady. Bludisko je s postupom náročnejšie, vďaka čomu je stále zaujímavé. Užite si to!!!
Táto hra je dosť návyková!!!Napriek tomu, že je to jednoduchá hra, je zábavné ju hrať....páči sa mi to!!Navyše, keď sa úroveň zvýši, musíte jej venovať veľkú pozornosť.... je dosť náročná a chytľavá...na túto hru musíte mať dobrú intuíciu...dúfam, že sa vám bude páčiť!!
Páčilo sa mi to, ale keď som zistil, že ho nemôžem vložiť na externú pamäťovú kartu, musel som ho vymazať. Nie ste si istí, prečo to nepovoľujete.
celkovo to nie je zlé... ale pri otvorení aplikácie sa mi zobrazí reklama. to nikdy nie je dobré znamenie.
Je to zábavná hra, vyvoláva spomienky, keď som ju hrával na základnej škole. ale nebolo to digitálne.
Nepáčilo sa mi, že sa posúvanie pohlo. A k mnohým reklamám som mal jednu ešte predtým, ako som hral prvú úroveň.
Okamžite odinštaloval len kôli tým reklamu
Ak chcete hrať čokoľvek, musíte zaplatiť peniaze. Malo by to byť v rozpore so zmluvnými podmienkami Google. Toto bludisko nemôžete hrať bez míňania peňazí
Tak zábavná hra a vďaka nej bystrá myseľ
Táto hra je úžasná a veľmi dobrá
Mazes & More Başsındırma dwo
Reklama sa objavila skôr, ako som si hru mohol pozrieť. Stlačil som tlačidlo späť a asi po 10 sekundách sa to vrátilo, potom sa objavila druhá reklama. Stále som nevidel hru. ODINŠTALOVANÉ!
Grow Castle - Tower Defense እንቅስቃሴ ያለባቸው lln
Chcem len povedať, že táto aplikácia je naozaj úžasná a ak sa nudíte, zahrajte si túto hru
Úprimne povedané, jedna z lepších hier, veľa zábavných herných režimov a nebombarduje vás reklamami. Odporúčam, skvelé na zabitie času.
Viac človek vidí reklamu ako hru
je to veľmi 👍 dobré, dáva mi to mozog 🧠 ........... wow dobré milujem toto bludisko a ďalšie
je to dobrá hra, ale potrebuje náročnejšie bludisko
Super hra. 🎮
Labirinturi & More Puzzle uyi
Talbr😉
Reklamy. Mám veľmi, VEĽMI vysokú toleranciu k reklamám. Keď som v hre na druhej úrovni a už mám reklamu. U N I N S T A L. Hrám veľa hier. Hry, do ktorých môžem ísť pomerne dlho, kým vôbec neuvidím reklamu. Keď to dokážu oni, dokáže to aj tento tvorca/umelec. Bohatstvo je postavené na reputácii. Postavený.
Je to dobre
Toto je veľmi dobrá hra a reklamy riešia dáta a potom hraj
Páči sa mi táto hra. Pomáha mi precvičiť si mozog, pretože vieš, že musíš myslieť na to, kam ideš. Dúfam, že si zmeníš loptu alebo farbu. Páči sa mi to!,😀
Táto hra je neuveriteľne zábavná, ale má ťažké veci, takže teraz som v tom dobrý
úžasné, návykové, náročné. Nie je to tak veľa, len jeden alebo dva sa objavia tu a tam. Inými slovami, odporúčam túto hru každému od 5 do 120 ok, áno, poviete: „Nemyslíš si, že 120 je super staré?“ Nie, mám priateľa, ktorý má babičku, ktorá má 101 rokov, takže ja nie mysli si ze je to take stare. ZAHRAJTE TÚTO HRU (SUPER NÁVYVKOVÁ)
reklamy nie je možné preskočiť, musíte počkať, kým vám to umožní preskočiť... okolo 20 - 30 sekúnd... otravné